Publisert av: Renathe Arevoll | desember 4, 2011

Forespørsel på juleverksted

Har i dag vært på utrolig koselig juleverksted i barnehagen til eldstemann 🙂
Er så utrolig koselig å gjøre ting sammen med barna og særlig når vi kan holde på med julehemmligheter samtidig, er stas for store og små det!

Fikk forespørsel på juleverkstedet om hva og hvem jeg kunne holde foredrag for, det finnes ingen begrensning for det, alle som har med barn og ungdom å gjøre igjennom jobb eller privat – jeg kan hjelpe offentlige og private tjenester med å styrke sin kompetanse på barnevernsbarnas ønsker, behov og meninger bygget opp under barnevernsbarnas oppvekstvillkår og livskvalitet. Jeg bidrar også mer enn gjerne innenfor fora og aktiviteter som bidrar til at barnevernsbarna høres på ulike plan.

Jeg er opptatt av at hvert barn og unge skal bli   «Sett, hørt og forstått»  målet er at barn og unge hver dag skal bli sett og hørt, og at de som arbeider med barn og unge i barnevernet skal være voksne som lytter, forstår og respekterer det enkelte barns behov og ulikheter.Er også opptatt av at de som arbeider med barn og unge skal være opptatt av kunnskapsbasert brukervirksomhet, er vel det man kan lære aller mest av? 🙂

Spread the word!

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: